Nar hanar antaglige kanner att en partner kanns ratt sa befinner si vi mestadel betydligt

Ingen kanner som jag… Nej, icke hon i alla fall…

Hurda visar hanar att dom befinner sig foralskade nog? Sam hurdan visar kvinnor att do befinner si kara? Det befinner sig rentav storre skillnader annu kar vill antaga, sam det befinner sig enastaende att veta dessa.

Du ganska trodde att samtlig tankte samt kande likadant saso n nar du blir betuttad, sam som du astadkomme nar n befinner si ino e forhallande? Sa befinner sig det faktiskt ej. Sanningen befinner sig den att det ar mer gansk att dina manliga vanner astadkommer det ann att din kvinnliga partner kanner som n astadkommer. Forut det befinner si minsann stora skillnader inom hurdan hanar sam kvinn blir foralskade. Vi agerar, tanker sam reagerar enormt annorlunda emellan konen.

Det manliga magasinet Askmen ager vandrat vi f forskning villig amnet aven konsulterat med mangahanda psykologer samt relationsexperter. Gallande sa takti har vackra Latina kvinnor do kommit fram till dessa 5 stora skillnader i hur karla och kvinns blir foralskade. Himla medryckande forsavitt jag far beratta det solo.

OBS: Eftersom detta handlar forsavit psykologi och beteendevetenskap odla befinner sig inte ett dyft 100% tvattakta atminston. Det ar mer fran nagon allma illustration fran flest. Odla dina/din sambos erfarenheter/kanslor/reaktioner kan dela sig. Skada melod oss omedelbart iaktt hur 5 klassiska tecken villi foralskelse hos man skiljer sig av kvinn.

1: hanar befinner sig mer impulsiva

snabbare gallande gasen an hon. Kvinns ager ett tendens att filosofera vi det laka mer utforligt samt undersok forhallandets chanser att skota langden. Vi karlar befinner si mer ”all in” nar vi kanner nagot sarskil pro en individ.

2: karlar befinner sig mer fokuserade villig passion

Mans karleksinstinkter fokuserar oftast kraftigt kungen de fysiska och passionerade aspekterna itu ett forhallande istallet pro do kanslomassiga sam varma uttrycken. Detta leder allt sta ofta till att mannens partner bara uppfattar honom sasom lustfylld istallet for alskande. Vilket ino sin fard leder till att kvinnan kan uppfatta mannens karlek saso falsk samt ytlig, vilket sa klart icke befinner sig fallet, det koper enkom forsavit tvenne olika metod att se och upptrada kungen karleken.

3: karlar ar mer fysiska

Forut karla odl befinner sig utseendet valdigt massor viktigare ann for kvinns. Missforsta ja likval riktigt, bada konen lagger himla blaffig tyngd utbredd utseendet. Det befinner sig dock kopiost osannolikt att ett hane utvecklar karlekskanslor pro nagon han forst ansag som behaglig och snall. Det ar snarare sa att nagon prognos forut kvinnans personlighet kan posa fram omsider, ifall det finns ett kroppslig dragnin fran inledningen. Skulle man veta likhe det har bred en realistisk version fran ”karlek bred ett ogonkastet” eventuellt?

4: hanar varderar komisk hogre annu kvinn

Den narvarand punkten knyter kungen e naturligt takti a at den etta. Vi kanner till samtliga att kvinnor uppskattar en karl med komik, sam att det ideligen befinner si saken dar forsta nyckeln till hennes karnpunk. Andock ino det langa loppet befinner si kvinn en aning mer analytiska ann odla. Do varderar en man tillsammans ett skarpt skalle gallande axlarna, sasom kanns gedigen. Sasom namnt ovanfor odla ar do mer benagna att grubbla vi forhallandets chanser for dom kastar sig in i det.

Karlar daremo satter en ljudli nytt villig en partner de kan forlusta si tillsamman sam saso kan koppla a inte me att undersok detaljer overdrive. Man ar samt mer benagna att inleda opp och dividera tryt emotioner med en han kan koppla a med och som ar latt att anlanda overens med.

5: karla ar mindre benagna att avskilja sina emotione i inledningen

Sjalv tvivlar kungen att mi behover beratta detta, skad det tar generellt sett betydligt langre tidrym pro karla att tordas oppna opp samt dela tryta kanslor tillsamman sin partner (shocker, jag vet). Sta kvinn kan kannas hel naturligt att producera det postum enbart ett kort kalender ar, andock for karlar kan det avvakta manader alternativ ar. Det befinner si inte forran do kanner sig mycket forsakra ino relationen saso de uttrycker dom muntligt. Istallet befinner si karla mer benagna att indikera tryt emotione kroppslig, igenom nuddning, skoji aktiviteter och givetvis sex.

Sammanfattningsvis forsavitt hurdan man visar att do ar kara

Karla och kvinn befinner si himla skild, kungen massa takti kompletterar vi varandra lysande bra, men av och till kan det blir en fjuttig krock ino hur vi tanker, agerar sam kanner. Vill ni atnjuta ut det mesta fran ditt forhallande sa borde ni fundera lite kvar skillnaderna mellan de sam din partner och dryfta dessa med. ”Communication fryst vatte key” som kar anser.

OBS ate: Allt det har ar hejdlost generaliserande, sam ingen manniska ar svartvit. Skada det finns forskning saso pekar pa att dessa skillnader befinner sig uppenbar emella konen. Det betyder likval icke att det slut karlar vill ha befinner sig snygga tjejer som enkom tycker om att forlusta sig. Ett klamm salt sam alltsammans det dar du kanner till. Men forhoppningsvis inneha vi nog at speciell bit lyckats replikera dom uraldriga fragorna: ”Hur visar hanar att de befinner sig foralskade?” sam ”hurda visar kvinnor att de befinner si kara?”.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük