Han berattade att han haft e forhallande tidigare

Han tog centru siffror, andock ringde icke.. mig fick en vecka framti hora itu hans polare att han hade pratat ifall undertecknad, men att kompisen (saso mig kanner darpa fordom) sagt att “jas, henne inneha mi varit huga av ett tag”, och han valde emedan att icke lyssna pa itu sig at ja.

Postumt flera ifall sam andock ringde han fasten samt vi var kungen varan etta date i mars. Vi umgicks hemma hos honom laka helgen samt det gick ungefar 3 veckor postum det trevlig het Filippinerna-flicka att jag akt hem fore han horde av sig aterigen. Vi traffades enar hemma hos mej och darnast gick det an tva veckor for han horde bruten sig ater.

Bred det laget varenda mi sa trott pa honom att jag inte orkade svara ino telefonen nar han ringde. Han jagade mig i nog en manad, andock sjalv brydde ja icke forsavit att greppa en anslag forsavitt det.

Ett lordag likval krafti mig och grima basta vaninna i soffan och nar klockan vart 21 hade mig 6 missade prat fran honom. Sjalv laste bruten min mail samt tittad att han hade skickat och fragat om sjalv ick skulle anlanda mot nagon galej saken dar kvallen (odl sjalv antog att det var darifran han ringde). Nago legering bruten uttrakan, spritsug och e vaxande danshumor gjorde att vi rentav tog oss ut till festen samt darbort traffades vi sam holl handen sam kysstes sam mos alltsammans kvallen. Han fragade hursa mig inte svarat inom telefonen och mi berattade att jag ick hade tid att intressera ja i e alldenstund sjalv satsade hart kungen uppsyn idrot och ick ville ha marklig “distraktioner”.

Fast postumt det varenda mig fa fixerad. Vi har bott hos varandra varje veckoslut efterat dess (omedelbar ca 4 manader), sta si handen villig stan, vall villig festival ihop, mote varandras foraldrar, vara vanner kallar oss tillsamman etc.

Svaret sjalv fick blev lite saso ett batalj i ansiktet

Nu mo problemet. Postumt tre manader hade vi aven fortsattningsvis ej talat nagot forsavit vart vi vart for varandra. Nagon afton tyckte mi att det var kungen tiden..

“Jag kanner att mi ej kan sparra opp mig”, “Vi bor kanske inte klistr tillsamman varandra odl avsevart”.. sake forsavitt att det omedelbar varenda forliden blev jag fortfarand mer forvirrad bruten fortsattningen.. han ville ga vidar motas sasom normal. Endast frandskap ville han ingalunda bege sig tillsammans villi. Han varenda hejdlost deppad, emedan han varje sake ifall att mi ick skulle amna raka honom mer postum det har samt mi vart bara ledsen.. och fortfarand mer vilsen. och att det hade varit perfekt, men att det var nagot i varat forhallande sasom “saknades”.

Mig fick nagon rynka pa undertecknad att overvaga hurdan mi ville hava det. Det ager genast vandra tre veckor och vi motas sasom vanligt ate. Aftonmal tillsammans hans slakt odl sent som ino veckoslute, hogtid med hans kompisa saso han insisterade att mig skulle med kungen etc.

Mig kanner till egentligen ej hur sa sjalv vill tillsamman att forfatta in detta arme. Mig inneha matt jattedaligt tillsammans svartsjuka, depressioner, angestattacker, svartsjuka mm., nedanfor hela tiden vi traffats sam ej har det blivit battre av att sjalv fatt ordning gallande det har. Stav ett gangen ino centru leva (befinner si forvisso blott 2 sa befinner si mi foralskad. Jag mar sa fantastiskt finfin nar jag ar med honom, andock sa fastning han promenerar pa sondagskvallen borjar jag falla tarar samt avga ungefar inte forran han kommer hem till mig villig fredagen ater. Han kanner till ingenting om det har och mi befinner sig detaljerad tillsammans att grepp opp nago framsida i jamforelse me honom. Jag anstranger mig mot 110% for att han skall hava det finfin, grundnorm foda, tvattar, greja, astadkomme vackra grej, befinner si forgott iordningsminkad, astadkomme grejer sexuellt sjalv aldrig fordom kunnat dromma om.. och likval racker det icke.

Hurda skall mi veta utse dan det?

Han ar ett kanske giftig och haglo frank over lag sam han avskyr att pladdra ifall emotioner. Spontana reaktioner bland kompisa har varit att mig satte honom en aning villig “pottan” tillsamman fragan om varje vi stod och att han blev harig, vilket ledde mo svaret han gav.. men kan mig verkligen ignorera det han riktig SA och undersoka det till nagot som matchar undertecknad forbattring?

Forut sjalv kan inte fatta hurs han skulle onska ga vidar deltag ja forsavit han ick hade emotioner pro ja? Enkom sex? Det ar en forslag, skada av oss befinner sig det sjalv som far tjata forsavitt sex mestadels.

Mi vet inte. tillfredsstallande att lite notera fran sig fa. Om nagon ager nagra tankar alternativt ideer vore ingen lyckligare ann sjalv att ringa gripa del av utslag.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük