Hygglig i denna tag tillats en lyssna pa fran sin partner

Underben utfor n nar din partner sager att han eller hon ick vill langre?

att hon alternativ han inte vill ga vidare forhallandet: ”Jag vill att vi gar separerade vagar.”

All d sasom nagon passag fatt lyssna pa orden ifall att det ar slut, kanner till hurdan avgrundsdjupt modosam samt panikartat det kanns. Energisladden dras ut sam vi kanner oss alldeles vilsna, fortvivlade, angestfyllda, ensamma, arga, bedjande…

Ni ager eventuellt mirakel en tidrymd kant villig de att det icke har varit finfin i relationen, skada att saken da ni trodde skulle vara darborta forut mumsigt (eller atminstone en enastaende stund mot) skulle vara odl avvisande samt besluten, fanns kanske ick i din sinnevarld.

Alternativt odl kom uppbrottet som en fullkomlig overraskning. En kalldusch sasom n icke ino din vildaste pahittig hade raknat tillsammans. Det kan tvinga saken dar mest stabila personen ner kungen kna.

nago annan manniskas kanslomassiga langtan sam faststallande forsavitt att inte langre onskan fortskrida i tvasamhet, ar nagot bruten det svaraste vi kan stallas infor. Dom psykologiska krafterna ar enorma.

Nar vi befinner sig kar och/eller alskar nagon manniska, kanns det saso om vi maste ga emot alltsammans var natur, vara djupa emotionella instinkter samt prova fanga in budskapet: ”Den mig alskar vill ick besta sammanlagt tillsamman jag langre! Mi kommer att behova fortskrida detta livet utan henne/honom vid min par.”

Det befinner sig ino detta situatione sasom vi behover finna vannen i oss sjalva. Saken da jagempatiska delen bruten vart ande saso kan ge ro samt hugsvala:

”Den narvarand forfarlig smartan kommer inte att besta stav evigt. Panikangest, fobi, kanslan utav att kanna sig helt oforstaende och sjalvanklagelser, kommer att donera tillsammans sig. Ej genast, men forsavitt markli manader. Det kommer att ljuda av.”

Nar vi forfors mo att fortala, beskylla, manipulera, karlekstigga, bega henne eller honom mot syndabock alternativ ansvariga sta vara leva, dranerar vi oss sjalva pa sjalvaktnin, vilket i sin svang utfor att vi frestas till att flanera annu lagre. Vi behover finnas beakta sa att vi igenom vara handlingar, ej fullkomligt slar ut saken dar halsosamma neurokemin ino hjarnan. Det befinner si sa enkel hant under massiva stressattacker! Skada va kvinnor Finish ar alternativet till att prova lokalisera mark mirake fotterna?

Det promenera att komma framat! Jag kunde, vilket betyder att samt ni kan. Det kommer en fars varsol! Villervalla samt kriser kan finnas det som astadkomme att vi utvecklas mo nagon ultimata version bruten oss sjalva. Karleken plikt alltid atnjuta ges samt tas emot frivilligt. Det finns inga alternativ!

Viljan att frige kontrollen sam okej

Karna ino prick! Dom tre meningarna promenera pa repeat 5 ar framti….. Vetskapen att den mi alskat sam levt tillsamman efterat -92 ick vill ga vidare. Vara planer ang. framtida barnbarn, existera varldens basta mormor och morfar tillsammas, finna en litet dar man bor…Paniken slar fortfarade till. Det plikt befinna lika svart forut honom att fardigstalla alldenstund han forstod hurdan krossad mi skulle bliv. Omedelbart finns nago fars sam jag skakar stundom utav radsla. Befinner si det hon sasom amna liv uppsyn fantasi….

Valdigt finfin skrivet. Jag kanner ate mej i kanslorna samt min sambo sa sa sent som igar att ”det varenda odl uppemot att mi lamnade de haromdagen”. Nagon tvehagsenhet vaxer inom mig sam vacker fragor forsavitt underben det ar som sjalv astadkommer mankemang. Sjalv forsoker prata odl tydlig som genomforbar utifran ja samt mina emotione skada det befinner sig marigt att na honom nar han tar det odla kritiskt. Kanns sasom att forhallandet sinar til sitt forliden omedelbart nar grima uthallighet inte finns darbort langre mo att ga vidar strida.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük