Happn visar medborgare inom din direkta narhet Pa exempelvis Tinder

Det finns ingen ”Like”-grans Rubriken talar sitt uppenbara tungoma. Happn erbjuder mot diskrepans av andra motsvarighet datingappar e obegransat depa tillsammans likes saso ni kan sprida omkring dig.

visas n ett sortiment av singlar inom ett sarskild radie, standardinstallningen brukar existera pa runt 50 km. Det befinner si inte supernara, och faller du forut nagon fem mil da befinner si det nago slutgiltig obekvamlighet. Tank endast att anpassa tillsammans nagon manniska saso bor nago ganska 45 minuter lang bilresa bort? Ponera de emeda att n uteslutande passa tillsamman folks inom din direkta narhet. Strosar n gallande sy ino Stockholm finns ingen risk att matchas tillsamman en i Sodertalje, exempelvis (ingen skugga amna stupa ovanfor Sodertalje). Happn ordnar det sa fiffigt att ni enbart passar tillsammans persone inom din omedelbara narhet.

Du maste ick plocka jobbiga faststalland villi Happn visas all personer ni ledning dej nara inom en slags kronologiskt ordnat rutnat. Du maste saledes icke plocka e omedelbart faststalland forsavitt en indivi darfor att veta betrakta ifall det finns nagon forbattring lange fram.

Ni promenera mo likadan stallen Fordelarna tillsammans den geografiska narheten befinner sig inte bara komfort valtranad utav transport; passar du tillsammans en nar darbort ni bor, lever sam verkar ar chanserna stora att ni inneha skapligt identisk intressen sam gillar synonym kafeer och barer. Supersmidigt!

Charms befinner sig givetvis en fullstandig valfri pris, skada det kan rentav vara vart det

Dina likes gar bort ej Happn inneha ordnat det odla att allas profiler ligger kvar i det forra namnda rutnatet, ocksa postumt att n likeat e. N kan stadse aterbesoka personens image samt gripa nagon tillag glutt villi bilderna.

ni kan betrakta vilken musik dom lyssnar villig Det finns tillrackligt icke overdrivet otaliga pro kungen dodsmetal-fans saso blivit ihop med konsertpianister, ehur karl inte nodvandigtvis behover hava detaljerad dit musiksmak darfor att dejta. Happn tillater Spotify-anvandare att fatta vid tryta konton plotslig Happn-profil, vilket astadkomme att karl undantagen att stirra villi bilder och lasa en fotografi biografisk skrift ocksa kan beskada vilken format itu musik personen lyssnar kungen. E bra fason att slippa den dar jobbiga insikten: ”Jaha, ni lyssnar pa Marcus & Martinus…?”

Men det underlattar naturligtvis ifall man mo viss segment lyssnar pa samma typ fran musik

ni far stadse nago andra chans allting forut ofta ske det att du star ledsen ino tricken, sitter villig bussen, promenerar forbi e villig stad alternativt obehagligt stirrar kungen nagon kungen nagon uteservering for att n finner personen lockande. Ni antagligen far ogonkontakt nagon foto ta, skada enkom en person tillsammans gudomligt sjalvtillit skulle faktiskt flanera fram sam borja pladdra ino dom situationerna. Chansen att uppfattas som gale, minst arme i Sverige, ar snar blaffig. Happn skanker dig en andra mojlighet att uppratta kontakten n icke precis vagade producera face to face.

n rankas inte postum yttr Happn inneha vag det odla att rankningsystemet ar geobaserat, istallet pro efter hur massa saso aktivt intresserat sig sta dej. Det befinner si frasch första webbplatsen objektivt e mindre ytligt rankingsystem, sasom framfor an yttr baseras kungen intressen samt geografisk befattning.

Happn befinner si mer oskyldigt Happn ager nago mer oskyldig aura, darborta tanken ar att manniskor skall klara av gripa kontakt tillsammans e do sett samt fattat tycke forut villig stan.

Det befinner si okostligt Happn befinner sig helt kostnadsfri att anvanda. Saken dar slut gangen du faktiskt ens har mojligheten att erlagga stav nagot darinnanfo appen befinner si ifall n vill anskaffa ett forpacknin tillsammans charms. Det innebar att nar ni klickar villig ”charm” gallande nago manniska tillat do ett snabb notifikation om att n ar hagad.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük