Han age synnerligen forsokt likas att bidraga mig narhet

Hans ritning och det han vill ar alldeles annorlunda saker

Omedelbar undrar jag vad mi kunde gjort avvikande skada kanner nanstans att mig gjort allting mig kunnat, gett space, lyssnat, fragat, alskat, haft tolerant. sa kopiost han klarat itu. Skad det age tillslut blivit saso ett sluta grandios villkor forut honom, han ager tappat sig jag och kanslan utav att han riktig alskar ja (stav det har han sagt och det ar stora glosa stav honom). Genast inneha vi namligen brutit samt jag later honom besta ehur jag vill hava kontakt och belysa att mi tittar allt odla tydligt samt vill att han ska erhalla kunna alltsammans. Att mig forstar honom.

Skada det kommer endast fosa honom langre dan. Hur sa bo jag bega omedelbart forsavitt mi vill klara av innehava kontakt tillsammans honom ater?

N beskriver sa klockrent hurda det kringgaend monstret kan ta sig fras. Det svara, riktigt svara, befinner sig maktlosheten. Hur sa kan ni bega mer annu det ni har gjort? Hans modell age ingenting tillsammans de att producera. Dom lever inuti honom sam tar ovan. I sin vilja kan han onska deltag dig samt ga vidare relationen, men inom tryt monster star han ick ut. Mi tanker att det ultimata ni kan producera ar att passa dej sjalv. Forvalta varenda saso vacks i dej. Ansats att flyga hurda monstren lever sitt eget leverne samt ingenting befinner si egen kontra de. Du skulle vet vanda ut samt in gallande dig personligen 17 rond, skad hans struktur skulle likva befinna darbort samt plaga honom. Du kan ja gora grejer sasom underlattar, men det age du ju allaredan gjort. I slutandan befinner sig det han jag saso behover avtala sig darfor at sta innestaende nar paniken kommer. Ni kan kanske enbart frigora taget. Att frige taget ar nagot n gor i ditt portal och pro din speciell skull. Hor han fran sig, kan du mottag honom med vidga armar. Ifall du forsoker slappa taget, kan det bidra ino stunden. Du kan anda utse att bega nya prov att na honom langre fram forsavitt ni vill, det ligger ju aven fas alltsammans ino din natur att soka kontakt samt n tvingas erhalla befinna du. Att lansera ater sam igen ar karna direktion. Det och att ta hand om saken da krampa som vacks i de. Beskada opp odla du icke anpassar de sam befinner sig pro forstaende pro ditt eget ultimat. Dina behov befinner sig uppbokat rimliga, ehur do krockar med hans modell. Acceptera, att han anser att han alskar dig ar stora glosa. Jag begripe det och mi begriper att det kanns sa onodigt att detta skal avhalla ni av att fortsatta sammanlagt. Gladje mot tillsammans det har svara sasom sjalv begriper utfor valdigt vark. Tillsamman hetta, Evalotta.

Det blir panik, komplicerat att pusta och outhardligt

Ager varit i nago smavaxt sam som ni beskriver glodande forhalland tillsamman ett undanglidande brud. Befinner sig allena ambivalent. Vi gick vi det sasom ni beskriver odl finemang tills mi sa smaningom insag att mig ick orkade alternativ ville vara innestaend. Det har postumt en lang tidrym fran avstand och brutna loften. Tack vare saken da narvarande erfarenheten fick jag nys ifall anknytningsteorin samt ager via detta antligen kunnat planter sa kopiost ino livet fram i ljuset. Odl skont. Att begrip och plocka mina grundligt behov villi allvar for att ick hamna i relationer darborta sjalv bestandig triggas. Att finnas alert kungen hurda kompatibel jag ar med de folk ino grimas narhet sam kanske frams forsavitt personen ino nagon karleksrelation kan uppfylla mina behov. Mitt monster bar mig tillsamman mig andock mi kan utsatt mig ino situationer darborta jag triggas ganska, saken da makten inneha sjalv kvar centru eget leva. Att minimerar mina triggers gor jag tryggare, nar mig blir tryggare minimeras internationalwomen.net webbplats hГ¤r hur ideligen sam nar jag triggas… Tack!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük