Naturligtvis alskar kvinns likas att ha sex, men ick inom dito storlek

Svenska spraket hanar framstar alltmer saso hunsade utav tryt kvinnor, sam dom verkar besta redo att fornedra sig solo hurdan massor sasom helst for att atnjuta fa sex. Skad det maste existera nagot kvinnor vill innehava av karlar, saso kan sla ut maktbalansen?

Inom en fantastiskt bedrovlig insandare mot tidningen metro (sasom mi hoppas befinner sig fejk), gren en svensk perso gosse om hurdan han kommit mot vila tillsamman att hans tjej ick vill innehava sex tillsammans honom. Istallet hade han tvingat sig sjalv mot att antrada tillsammans nagon skock nya fritidsintressen. Kontentan itu insandaren vart att han som konklusion fatt en storre bredd gallande forsvinna intressen, och hans tje loj omedelbart lyssna p hans gnati forsavit sex.

Avslutningsvis gren denna parodi villig nago hane nagot ino klass tillsamman ”jag har insett att mina villkor pa sex befinner si en konklusion av patriarkalt funderande, och mi uppmanar pa grund av all killar att upphora med det – hon befinner sig minsann ick skyldig dej sex”. Givetvis sta sig jag med honom ifall att hans tje inte varenda skyldig honom sex, det mig ej begriper befinner si varfor han inte skaffade nagon fars tje? Alternativ valde att liv som ledig. Sam vad far hon ut fran det?

Vill frustrerade karla gora kvinn mot forsvinna sexslavar?

Blott ett par veckor postum denna insandare, skrev ett bekant kvinnosakskvinna ett aterblic ino nago annan dagstidning forsavitt fenomenet tillsamman MGTOWS, karla sasom ofta uttrycker ogilland tillsammans moderna vasterlandska kvinnor och foljaktligen valjer att undfly traditionella forhallanden. Darbort forde hon fram teorin att karlar sasom ”foraktar” dagens kvinnor astadkommer det darfor at de antar sig tillverka ratt mo sex med dem.

Hon far dett att verk saso att flera karlar kraver att kvinns alltid amna besta forberedd att sara gallande benen stav varje kar sasom vill tillverka sex med do. Det har befinner sig ja skitsnack, det saso hant befinner si att alltfler karlar insett att traditionellt forhallande tillsammans en fordarvad vasterlandsk gumma befinner si nagon inte bra forhallande, och det ha diggar ick feminister, ehuru de majoritete kvinns aven fortsattningsvis vill existera i forhallanden.

Kvinnor star forut vad du har at sex, man star pro resurs till forhallanden

Inom gamla filmer sam sanger av forsta halvan utav 1900-talet, framgar det klargjort att karla i forsta hand befinner sig omoder postumt sex inom motet med nago attraktiv gumma. Sam identiska tydlig befinner si det att kvinn forsoker avhalla sig fran sex at dess att hon fatt nagon vardig hane att bloja sig mot henne forst. Det har ar naturligtvis absolut logiskt tillsammans fundering villig att kvinn historiskt sett inneha tagit massor storre risker ino relation med sex, chansnin stav havandeska, att bliv valdtagna, alternativ bliv kallad nagon hora.

Saken dar ultimata statistiken fran dejtingappar visar att denna dynamik ann kvarstar idag. Kvinn befinner sig idelige frustrerade kvar att do icke kan finna nagon ”serios man” som ar klar att binda sig. Och massa man befinner sig frustrerade over att ytterligare kvinns inte bara vill tillverka sex med de dar villi ett dejten. Odla nar kvinn (fors feminister) klagar ovanfor att karla vill innehava mer sex i forhallanden, uppge utslag i sjalva verket att do vill fortara kakan samt behalla saken dar. Att fa tryggheten i e forhallande inte me att tarv innehava sex med gubben.

Ar ej kvinn intresserade utav sex?

och ick utan forbehall. Sasom sjalv forklarat tidigare bygger kvinnans sexuella klokt beraknande villi att fortplant sig med en hane saso ager bra anla, samt bliva forsorjd fran ett trofast kar tillsammans resurser (helst bruten dito man, skada det ar sallan fallet). Nar en fruntimmer kanner oforfalskad dragnin pro nago alfa tanker hon icke gallande konsekvenserna, alldenstund han befinner sig ett romancetale krediter duktig genetiskt rostning stav deras attling.

Nar kvinnor nar nagon speciell alder (vanligtvis emella 25-30) promenera hon in i e odla kallat ”uppenbarelse-stadie”. Det ha befinner sig nagon klockslag emeda hon inser att hennes sexuella marknadsvarde befinner si villig led nedat, och att hon pa grund av snabbt bord casha in pa sin fagring genom att atnjuta nago gedigen karl att fjattra sig till henne. Skada eftersom det befinner sig svarare att erhalla nagon alfa att anknyta sig mo henne i denna alder valjer hon mycket ett beta for att lite tillgang mo finansiell forsakra. Denna dynamik sammanfattas alltemellanat Alpha Seed Beta Need.

Kvinn sasom vill innehava resurs till forhallanden inte med att tarva aga sex

Fenomenet med kvinnor som gnaller ovanfor att mannen do befinner si med med vill innehava sex med domslut, leder till foljdfragan – hursa vill dessa kvinnor befinna ino forhallanden tillsammans dessa karla i huvudtaget? Svaret ar naturligtvis att dessa kvinn tjanar nagot villi det. Sta fasta vi befinner sig mer ”jamstallda” an nagonsin, ar det fortfarande mannen inom forhallandet sasom betalar villi dejter, star for dom mest utav rakningarna samt sasom uppvaktar kvinnan med gavor. Det befinner sig tillika mannen sasom forvantas hora hennes dilemma, sam ino rar rattssak mast begagna vald for att beskydda henne.

Hur sa far hanar ut bruten en forhallanden?

Ironiskt tillracklig promenerar otaliga man in i ett forhallande tillsamman forhoppningen att de amna undkomma springa efter kvinns for att erhalla sex, samt att do kommer lite mer sex annu nagonsin i ett stabi forhallande. Men do majoriteten hanar som varit i ett eller flertal langa forhallanden kanner til att regelbundet sex mestadels bara forekommer mirake nago fotografi kalender ar i begynnelse itu forhallandet. Nar paret forlovar sig alternativ flyttar forbund forsvinner idelige det viktigaste incitamentet forut kvinnan att framfora honom sex, det vill anfora att atnjuta honom att bloja sig.

I anna tillat man ut grymt fa bruten en nymodig forhallande. Do flesta moderna kvinn age inga i synnerhe kvinnliga egenskaper (utover hur sa karlar kan gora sjalva) saso formagan att skota bostad, forvalta sin karl, moderliga egenskaper etcetera. De flesta kvinns har mestadels haft manga dussin sexuella partners fore dom valjer att anknyta sig, sam manga plug har visat att kvinnor som haft ytterligare annu tio sexuella forbindelser har enormt svart att snora a till endast nago kar.

Hurdan tillat dagens hanar ut det mesta av kvinn och forhallanden?

Sta det forsta tvingas karlar koppla denna sexuella dynamik samt kvinnors sexuella strategier. Darfor att en man skal veta bilda nagon relation med nagon dam gallande forbattrin forutsattning maste han elaborera sina alfadrag sam han maste lara sig spel for att inte finnas beroende av nago forhallande pro kontinuerlig sex. Andock saken da viktigaste insikten pro hanar saso dejtar och utvarderar kvinnor forut forhallanden, ar att fatta kraften ino att skippa att fjattra sig.

Kvinnans framsta havstang i jamforelse med gubbe for att fa hur sa hon vill tillverka, ar att donera eller neka honom sex. Mannens framsta havstang i jamforelse med kvinnan darfor at atnjuta baksida av underben han vill aga, ar att knalla tillsamman gallande eller neka henne nagon forbindelse.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük